+ dag dig dug +

June 8, 2011

Wordless Wednesday 10 : Kenduri.






24 comments:

  1. comel la kakal ni...muka bulat..geram mau kucup2..muah2 muah2

    ReplyDelete
  2. auntie geram ke? meh sini meh sini kisskiss Kakal meh..hehe

    ReplyDelete
  3. kakal ni kalau hana nampak.. mesti dia tak kasi lepas ni..kakal datang umah untie yan tau..sabtu nii...

    ReplyDelete
  4. chichi: HAHA. Insya'Allah dh dkt sgt tu. Tapi kalau hubby dah blk dr rembau la pagi tu k.

    ReplyDelete
  5. alalala...baby kakal yg dh makin encem ni...omel!!

    ReplyDelete
  6. Comel n encem lak kakal nie..nk cubit jer pipi die..kiut-miut plak ibu die, kahkah (sentiment nk kn pkul gn abi die) kahkah..

    ReplyDelete
  7. cun & kacak!
    pasangan sejoli :p

    ReplyDelete
  8. zz : lil man awak pun nnt mesti cute!

    ReplyDelete
  9. ajib : eh harussslah mak dia kan Diva..hahaha

    ReplyDelete
  10. Na : hikhik macam Na & Mika juge :)

    ReplyDelete
  11. kak fie memang sangat cantek!!!!!!!!

    reen suke wajah kak fie! lembut!

    ReplyDelete
  12. meh kakal..cik ina gigit sikit pipi tu meh..

    ReplyDelete
  13. Reen: hihi, Reen lagi lah kulit muka tu putih mulus je tau..

    ReplyDelete
  14. kak izan: tq :) tapi tak pandai mekap sgt mcm akak :)

    ReplyDelete
  15. ina : ada macam kak dania tak kakal ni cik ina?

    ReplyDelete
  16. sha : ada can tak ngorat Raisya? ada kan? kan?

    ReplyDelete
  17. comelnya kakal....rambut steady pacak tu..rayyan tak leh buat camtu sebab rambut kerinting..hehe :P

    ReplyDelete
  18. ayu : pacak tu time berpeluh je boleh buat..haha

    ReplyDelete
  19. hahaha..ni rambut pacak eh adik?heheheheh~ anje mummy :P

    ReplyDelete
  20. kak fie, sue geram tgk kakal ni tau..nnt ayish dh beso nk encem cam kakal jugak la..hehe

    ReplyDelete
  21. mummy : yelah mummy tp pacak jap je la pastu dah leper balik.hehe

    ReplyDelete
  22. sue : tgk ayish besar nnt mesti hensem juga :)

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear