+ dag dig dug +

June 27, 2011

2 Tahun Lalu..


Auww

Saya SETUJU untuk menjadi Isteri kepada beliau yang saya sayangi. Yang saya jumpa hanya beberapa bulan sebelum beliau ucap kata² keramat itu..

Ya, saya terima nikahnya..

Terima kasih suami kerana menerima saya seadanya. Terima kasih kerana sanggup bangun hanya dengan bebelan atau jeritan kecil dari kejauhan. 'Bangun lah B, bangunlah dah pukul berapa ni? Kang ayang lambat kang. Punch kad merah siapa nak jawab?' Haha~

Terima kasih sebab tak pernah merungut kena tolong cucikan botol susu anakanda kesayangan kita. Walaupun kadang² saya boleh buat, tapi saya suka awak yang basuh. Sebab awak teliti, habis diganyang botol tu dari dalam ke luar.

Terima kasih sebab selalu tolerate dengan perangai Isteri yang macam² ini. Dari hari pertama kenal hingga ke usia perkahwinan ke 2 kita ini.

Harapnya terus bertahan hingga ke usia perkahwinan yang ke 20 atau 200. Insya'Allah kalau panjang umur dan jodoh. Setiap hari pun do'a pada Allah mohon lindungi keluarga kecil kita ini. Moga sentiasa di bawah rahmat & kasih sayang Allah. Moga² terus dapat jadi Isteri yang solehah untuk B.

Walaupun tanpa percutian mewah ke mana² atau intan permata sebangai hadiah, percutian ke Melaka & lunch treat semalam sudah cukup buat Isteri ini. Mungkin nanti akan ada permintaan kemudian itu B pertimbangkanlah ye. *winkwink*

Jadi B, ayang nak ucapkan Happy Anniversary ke 2. Dengan ucapan ....


'Sedangkan lidah lagi tergigit, apa pula suami isteri'


HAHA~

 
I ♥ U so very much..

 
Oh dan terima kasih kerana menjadi seorang Suami & Abi yang memahami & legend dimuka dihati ada taman.

Sekian.

~Isteri Mu~



30 comments:

  1. happy anniversary. semoga kasih sayang kekal hingga akhir hayat dan ke syurga. amin~~

    ReplyDelete
  2. hahaah..baiklah..aku nak tergelak sebenarnye..HEPI ANIBESERI to abg yem n fie..semoga bahagia hingga ke akhir hayat..amin :)

    ReplyDelete
  3. hepi anibeseri ibu kakal, ayang B. hehehe

    moga kebahagian korang kekal selamanya. amin.

    ReplyDelete
  4. hepi 2nd anni fie..hehehehe...

    ReplyDelete
  5. sangratoo: apa gelak² ha? hahaha

    ReplyDelete
  6. so sweet.......hapy anniversary...

    ReplyDelete
  7. Kak Fie, happy anniversary..semoga berbahagia ke akhir hayat hendaknye..amin :))

    ReplyDelete
  8. yunk... happy anniversary. semoga kasih sayang kekal hingga akhir hayat.

    ReplyDelete
  9. hehe knape ucapan utk anniversary sebegitu rupe? keh3
    btw, hepy 2nd anny tuk korang :)

    ReplyDelete
  10. happy anniversary fie & hubby. semoga kasih-syg korang berkekalan selamanye..

    ReplyDelete
  11. Na : ekeke, dalam maknanya tau

    ReplyDelete
  12. hppy anniversary :) jap je kan dh 2thun.. :)

    ReplyDelete
  13. rizaros : ye sgt kejap awak..tq ye..

    ReplyDelete
  14. appy aniversary ... indahnya cinta kasih jika di sulam saling percaya mempercayai dan hormat menghormati ..
    semoga kekal abadi sehingga ke hujung nyawa nanti .. :)

    ReplyDelete
  15. hepi anniversary dear...semoga kekal bahagia hendaknya..amin...

    ReplyDelete
  16. happy 2bd anniversary, fie!
    :)

    bagus ucapan ye.
    tapi..jgn slalu tergigit. putus lidah kang.hihiii...

    ReplyDelete
  17. kak ieda: terima kasih kakak!

    ReplyDelete
  18. zuris : ahaha, sesekali je boleh k.

    ReplyDelete
  19. tahniah..semoga kekal bahagia ke akhir hayat..

    ReplyDelete
  20. alaaa pia lmbt wish la ni ye..Happy anivesary..waaa dh 2 tahun ye...Tahniah wat kak fie n hubby..semoga kekal bahagia hgga ke ahernya...sooo sweetttt

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear