+ dag dig dug +

June 6, 2011

♥ Hasya Qaireena ♥

Masya'Allah sedap kan nama dia?

Inilah dia Hasya Qaireena, baby bff saya Aznee yang telah selamat dilahirkan pada 5 Jun 2011 jam 5.00 pagi. Hasya anak kedua Azne & Wan. Anak pertama Azne bernama Harith Iqbal dah nak masuk 3 tahun dah pun (pandai plan diorang ni..hihi). Dua-dua anak Azne lahir time subuh. Sejuk perut Ibu dia tau.

Terkejut dapat sms Azne pagi² tadi. Baru je borak dengan hubby pasal Azne punya due date. Tup-tup dah bersalin dah kawan aku sorang ni. Terharu sgt. Sebab anak dia dah masuk 2!

Azne bilang kali ini pun senang juga sama macam lahirkan Iqbal. Alhamdulillah. Dia cakap sampai² je hospital terus masuk labor room sebab dah sakit sangat dah. Sejam lepas itu terus bersalin. Comel je Hasya berat dia 2.9 kg. Cute!

Waktu kami datang melawat tadi Hasya tengah BF. Lepas itu Azne pas Hasya kat kami sambil cakap 'Nah korang jaga kan dia. Korang semua dah ada anak kan? Ibu dia nak makan jap.'  

T_____T  sabar jelah haku!

Tadi sebelum balik pun Azne & baby dah boleh discharge. Result darah semua ok. Mudah-mudahan Azne dapat berpantang dengan sukses! HAHA. Nanti ada masa saya datang jenguk awak ok :). Rumah kita sekangkang kera je. Hasya nangis pun saya boleh dengar kot. HIHI.


Sayang Hasya sikit meh!
Oni pegang diam je, aku pegang dia teriak!

Kekurangan ahli. Tapi bertambah baby ♥ ♥ ♥
Hasya Qaireena bt Mohd Redzuan
2.9 kg (normal)
5.6.2011 @ 5am

Sesungguhnya baby adalah cuddly, wangi dan adorable! Yang pasti lepas ini termimpi-mimpi baby girl lah selalu.


Nota Kaki : Nak 1 plssssssssssssss!!!



25 comments:

  1. nak 1 jugakkkkkkkkkkkkkkkkk!!..Hasya..nanti mummy dtg lawat eh..dtg dgn ibu ye..muah muah

    ReplyDelete
  2. waaaa tahniah kak aznee..alhamdulillah sihat je..nme pon sdp..kak aini pegang dia xnanes ye..yay lps ni kak aini plak..msti makin bulat kak aini kan..hihihi

    ReplyDelete
  3. comel nyer!! hasya, Masya'Allah...syukur alhamdullilah semu selamat...tahniah yeaa aznee n family!! yg len geng divas cpt2 mnambah yea..nk 1 plsssssssssss!!!!(ai len mcam jer)

    ReplyDelete
  4. wah,tahniah aznee.saya pun nak satu jugek.eh,silap kalau boleh nak 2 serentak tahun depan.huhu..
    acik kena tgk kalendar ni,takut terberanak time puasa macam eryn.masaklah kena ganti.:p

    ReplyDelete
  5. congrates kak aznee..so cute la newborn baby..hehe..saya suka bau baby baru lahir..wangi je..kak jue n kak fie, cepat2 la tmbh sorg lg..yg chumel mcm aaron n kakal jugak..mesti dptkn gurl tau..hehe..

    ReplyDelete
  6. mummy: nanti kita pergi sesama ye nanti :)

    ReplyDelete
  7. auntie pia : kak aini punya anak nanti mesti chubby gile! hehe

    ReplyDelete
  8. najib : jib, napa gambar lain ni? mana gambar penari? hehe..

    ReplyDelete
  9. cik yam : pls ye buat tahun depan tapi budget time..hehe

    ReplyDelete
  10. rindu bau baby!!!

    jom fie!!

    ReplyDelete
  11. Kan Nurul. Nama Raina pun unik kan.

    ReplyDelete
  12. bestnya dapat baby..nak gigit la pipi dia..

    ReplyDelete
  13. indah betul nama.. dah la comel tuan punya nama..walaupun 2.9kg je tp nampak bam2.

    semoga baby n ibunya sihat...seronok kan cium bau baby =D

    nak 1 yer bb gurl,insyaAllah ada la rezeki tu nanti =D

    ReplyDelete
  14. ibu kakal pegang dia teriak?? haaaa..... jeng jeng jengggggg... on the way kot????

    ReplyDelete
  15. sedap name baby dia...mau cari name yg best2 jgk untuk baby sy nt...hihi

    ReplyDelete
  16. sedap dan janji maksud dia pun baik :)

    ReplyDelete
  17. salam eberibodi.... ish, ni kene mintak royalti ni kt fie ni sb post gamba hot ni.. hehehehe.. thanks sume...rs terharu plak.. pd geng divas tq 4 coming esp antie onam sb tlg pangkukan hasya trs xnanges die sementara ibu tgh mamam.. (ayat ade x mcm artis? ;p)

    rinduuu korang sumeeeeee...

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear