+ dag dig dug +

January 27, 2011

Warehouse Sale & Sesi Bersama 'Bankers'

cuti Thaipusam lepas kami pergi warehouse sale dekat Subang Jaya. thanks to Mama Aliff yang blog pasal warehouse ni. Mama Aliff pun pergi juga tapi takda rezeki pula kami berjumpa. its hokey, 13hb ye?

macam tak percaya ni 1st time saya pergi warehouse sale. since pregnant berangan nak pergi sale macam ini tapi tidak pernah dapat. nasib baik Abi sangat baik hati mahu bawa kami pergi hari itu. thanks yayang. much ♥ to u! *tetiba*

rupanya Abi's colleague pun nak pergi sama. hehe, terpengaruh dengan Abi punya cerita la ni. so kitorang decide nak jumpa kat situ since kitorang pun tak pernah jumpa baby masing² lagi.

warehouse sale ni kat kompleks 3K Subang Jaya. sangat senang nak cari. hmm, takda banyak sangat yang menarik. tak banyak menarik pun banyak juga lah Ibu rembat. hahaha.


lautan rompers & busha


hasil rembatan

rembatan paling berbaloi rasanya ialah Cloth Book Simple Dimple yang berharga RM5 yang hanya tinggal 1 je masa tu. dan juga bekas makanan yang berharga RM2! yang ini Ibu jumpa otw nak ke kaunter bayaran. sempat lagi tangan mencapai. yang lain² semua bawak RM15 Ibu amek. kalau lebih RM15 je Ibu letak balik! hahaha.  ada socks Cater's, towel, baby wipes & baju sepasang.

tengah syok² sopim, Siti pun sampai bersama anaknya. comel je kak Alisya (rasanya nama dia Alisya). kakak Alisya sangat geram dengan Kakal, siap suruh Mama dia beli Kakal. hahaha. adoi lah kakak, Auntie takmo jual Kakal lah sayang.

tak lama lepas tu Fida, hubby & baby Alif pun sampai. baby Alif beza 1 bulan dengan Kakal. bam bam juga baby Alif. putih! geram tengok.

kakak Alisya buat peace!

Kakal & Alif.
macam kembar

Mama Alif & Ibu Kakal
(oit Kakal nampak perut buncit!)

seronok dapat jumpa para bankers sekalian (hari² main duit diorang ni) Fida & Siti dengan anak memasing. tapi kejap je sebab kakak Alisya dah ngamuk² kepenatan agaknya.

lepas tu balik rumah Kakal pun pengsan kepenatan. hehe. Ibu senyum riang dapat jenjalan gi Warehouse. Abi? takda perasaan..

*_____*

17 comments:

  1. wardah..hihi..agak2 bape hage kakal klu ko nk jual...kena ambik tender ke ape nih..? hihi

    ReplyDelete
  2. tu la Wardah..
    xde rezeki kite nak jumpe kat sane aritu.. jue pegi pun dah petang sgt..kire mase kitorang g tu ade lagik sejam nak tutup.sbb die tutup kul 7pm kan.. xpe2.. kite jumpe on 13hb keyh.. :)

    ReplyDelete
  3. a;ah la mcm kmbar..2-2 pun sngt comel n cute..kakal dh nk minum air btol ker?hihi

    ReplyDelete
  4. wahh syoknye kalu dpt borong brg2 yg harga semurah tu kan,
    rasenye yg xbrape penting pun nk rembat gak :p

    ReplyDelete
  5. ala syokk yer g shopping2.. kalolah kat melaka nie ada warehouse sale brg bby kan best.. (to my asben jom kita pindah KL balik.. huhuhu)

    ReplyDelete
  6. lady juju, maaf i tak jual anak ok. hahaha, sian kakak alisya.

    ReplyDelete
  7. yana, mcm kembar kan? shame² botak. ha, tu die nye kesukaan skarang. gigit tutup botol.

    ReplyDelete
  8. na, setuju! sebab kan murah kita hambek je.

    ReplyDelete
  9. rose, paksa hubby balik KL!!hehe

    ReplyDelete
  10. jiha, kool sebelum ngamuk dlm kete ngantok.

    ReplyDelete
  11. wardah...sonok dapat bawak cik bankers...ingat nak culik kakal laaa..leh mintak duit kat cik bankersssssssssssss

    ReplyDelete
  12. hihi, bankersss sbb ada 3 org di situ kan..jgn harap la nk dpt wpun mereka bankerss..

    ReplyDelete
  13. tiap kali tgk gambar kakal... rasa sejuk hati...

    ReplyDelete
  14. muka budak² innocent kan acik gebus? kalau tidur lagi lah geram

    ReplyDelete
  15. fad xpernah pi warehouse sales lagi. tingin gak pergi tp xde informer ah psl warehouse sales ni.

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear