+ dag dig dug +

January 14, 2011

School Kakal

gambarajah A : school Kakal
office area sekarang ni tengah dalam construction. nak tambah beberapa bangunan lagi kat dalam kawasan ni. memang akan cramp lah tak lama lagi.

hari² kerja saya adalah pandang bumbung school Kakal. orang kata masa bercinta tak dapat tengok orang, dapat tengok bumbung rumah dia pun jadi. sama lah kot. tak dapat tengok anak, dapat tengok bumbung school dia pun jadi lah. +_________+

sekarang view dari atas adalah seperti gambarajah A di atas. sudah hampir botak kawasan sekitar school tersebut. siap ada lori² hantu yang saya pasti sangat bising mengerjakan tanah² di situ. oh poor babies di school. bolehkah tidur nyenyak anak²?

bila tah agaknya diorang nak pindah kan school ni? jangankan tiang, korek tanah pun belum nampak lagi.

oh, tadi baca pasal taska kat blog Mama Eryn. sanggup betul diorang buat budak² camtu. bodoh betul! cuba kita pulak tekup muka diorang camtu, agak² bernapas tak? stupid!

ok, sorry petang² Jumaat ni emosi pula. padehal hari ini sangat seronok kerana ada Agenda 1/2011 Bersama Geng Divas. yang itu kita update kendian la ye.

selamat berhujung minggu u olls!


2 comments:

  1. tgginye tmpat kamuuu..
    sayupp je tgk bwh, hehe
    kalau kakal dah biase bising xpe,
    klu budak2 yg dah xbiase, ksianla xlena tdo tu..

    ReplyDelete
  2. kite duk tingkat 17 na. gayat gayat..

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear