+ dag dig dug +

November 29, 2011

Lets Go To The Zoo!

Salam 3 Muharam,

Selamat menyambut tahun baru buat semua muslimin dan muslimat sekalian. Dah masuk tahun ke 1433 masihi kan. Alhamdulillah masih diberi pinjaman nyawa dan nafas untuk meneruskan misi di muka bumi Allah. Insya'Allah.

Jadi apa azam tahun baru korang? As usual, azam memang banyak gila. Tapi tak ketahuan akan pencapaiannya.

Jap nak godek balik azam tahun² sudah.

Sementara itu, ini dia aktiviti cuti semalam. Alhamdulillah, been planning for these a few time tapi asyik la ada halangan. Semalam dengan izin Allah, maka terjadi lah juga aktiviti bersama biras cap faizah poni taj mahal. HAHAHA.



AMARAN : ADA BINATANG BUAS! JAGA²..HAHA..


US!
Yang tiada dalam gambar ialah Hubby & Adik Ipar.

Lil' family of mine


Budak comot tengah tunggu Ibu

The boys

Handsome tak saya?

Slurrpppp!!

Bila tengok kamera hubby banyak gambar binatang dari gambar orang. Untunglah jadi binatang, posing je orang snap. Kita ni penat pose dia tak kisah pun. HAHA. Hasil mendukung Kakal kat dalam tu walaupun bergilir² dengan Pak Ngah & Abi, hari ini tangan Ibu sakit². Pinggang pun rasa lenguh. Kalau dibiarkan berlari memang tak tentu arah jadinya, asyik jatuh je. Excited!

To parents yang nak bawa anak tu kita advice pi lah pagi². Kitorang pergi pagi² sampai tengahari. Elok je keluar dari situ hujan pun turun selebat-lebatnya. Tapi sekarang hujan memang tak menentu kan. Pagi pun boleh hujan. Fees per entry dengan Mykad ialah RM20.00 dan kanak² umur Kakal tu FOC. Tak pasti lah kanak² umur berapa kena bayar. Boleh check kat website ni ok.


Details : http://www.zoonegaramalaysia.my/



My favourite pic of all




BBF
Biras & Best Friend


Sayang korang!!

♥♥♥♥


11 comments:

  1. hey..aku ke yang baju ungu tu..macam Fida plak..hahahah (pasan) :P

    ReplyDelete
  2. plan nk pergi minggu lepas tp xjadik..ntha bile dpt g..btw cantek semua gambar

    ReplyDelete
  3. makin hari makin naik harga tiket masuk zoo huhu..

    tp seronok kan jln2 dlm ni.layankan anak..tp tang lenguh kaki tu tak menahan dibuat.hehe

    ReplyDelete
  4. perghhhhh pic singa tu cukup2 cantek.. ;D

    ReplyDelete
  5. mcm syok je tgk gmbar2 ni,
    hr tu ms turun sana nak singgah sni sbb dpt kupon ms g aquaria tu, tp pernah baca kat blog sape ntah,
    zoo melaka lg best,
    so dah g zoo melaka tu yg xjd singgah sni, tsk tsk
    T__T

    ReplyDelete
  6. Huh, dah lama gila tak g zoo. Best gak g reramai nie!

    ReplyDelete
  7. nurul minggu lepas pun pi zoo tp hari ahad gmbr tak byk amik pasal raina tak beri kerjasama asyik ukur zoo kerjanya hari tu

    ReplyDelete
  8. tggu baby besar skit la klau nk bwk pegi zoo..hehehe..skang dia x kenal ape lagi..

    *anak2 sumenye geng boboiboy ye..meriah ok!

    ReplyDelete
  9. mmg best bila dpt gi ngn bff!hehehe..:-)

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear