+ dag dig dug +

November 18, 2011

Kakal & Bithday Cakes

Ini Biras Cap Faizah yang perasan dulu. Haha. Tapi memang dah tahu Kakal obses sikit tengok birthday cakes ni. Dia nak terkam dulu je.

Cuba perhatikan gambar² ni.


Masa birthday Aaron Ridzqy yang Setahun dulu dah nampak dah keterujaan dia terhadap kek.


Ini masa birthday Kakak Batrisya.
Perhatikan mata Kakal.

Hoh dah dapat pegang dah!
Tengok tu tangan Ibu yang cuba nak hentikan kelakuan sumbang anak.
HAHA


This is the latest one, birthday Aaron Ridzqy yang ke 2 tahun.
Ibu kena pegang takmo kasi dia dekat² dengan kek.

Mummy Jue kesian lantas ambil tangan Kakal bagi pegang pisau dengan birthday Boy.

Begitulah dia, lepas dapat potong kek mesti dia nak kasi calit sikit kek tu. HAHA. Geram agaknya tengok kek tu colourful kan. Nantilah nak, Ibu buat kek khas untuk awak main calit². Mainlah puas²!


 

18 comments:

  1. mai la main calit2 kek dgn yayen nti :D

    ReplyDelete
  2. hehe..kelakar la kakal...obses ngan pisau dan kek..

    TIPS - Kena bawak pisau potong kek sendiri kalu nak g bufday party..leh join ptong sama2 ..hehehe...

    ReplyDelete
  3. hahahaah..gambar pertama tu kelakar..ko ngk mata die..mcm ada dialog "apa colourful sangat depan mata aku nii.."

    ReplyDelete
  4. hahaha cumel sgguh laaa...kakal teruje tgk kek ye..nnti suh ibu slalu² wat kek ye...





    huhu..pia xleh g bday Aaron..cemburu!!hihi

    ReplyDelete
  5. haha..good boy..suka colourful ye..tp kak fie, sume budak camtu tau..c kakak pn camtu gak..sume kek yg ade dpn mata dia, dia kata tu kek besday dia..aduhai..

    ReplyDelete
  6. penggemor kek kakal nie..hehehe

    ReplyDelete
  7. Ciare : Ala sedihnya tak dapat calik kek Rayyan. Huhu

    ReplyDelete
  8. Cik Mai : Ahahaha, kejam plak nak bawa pisau

    ReplyDelete
  9. kakalll..umah untie ada kek..jom main ngan kakak hana....

    ReplyDelete
  10. kahkah! betul la. cuba tgk balik time bday aku ngn jaja pun sama gak die nak terjah kek. budak kuat makan mmg camtu! wahaha;D

    ReplyDelete
  11. ehem²... tu tandanya.... kakal suruh ibu selalu buat kek... disamping tu dapat gak kawan² ibu rase...hehehhe... maybe lepas ni kek karamel...nyum nyum nyum (spt maknam mengulum lirik..hehe)

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear