+ dag dig dug +

March 26, 2012

Tutti Frutti with Kakal & Abi

Salam Isnin,


Selamat berpuasa sunat mahu pun ganti kepada sesiapa yang berpuasa harini. Selamat juga kepada diri sendiri. HEHE. Moga dapat bertahan sehingga waktu berbuka.

Weekend lepas adalah sesi bermanja dengan Abi. Bukan Ibu yang bermanja tapi budak kecik tu. Tidur dengan Abi, basuh uk uk dengan Abi. HAHA. Bagus! Alah sesekali Abi take over apa salahnya kan. Kami tak ke mana pun. Pergi kenduri, lepak The Curve, lepak rumah..tu je lah. Tak ke mana pun.

Terlanjur sampai Curve, lepak Tutti Frutti sebab nak bagi Abi rasa. Yelah Ibu duk gebang pasal TF ni best lah apa lah kan. Jadi bawa lah Abi cuba. Tapi Curve punya outlet ni tak best ah! Nak kompelen la ni. Aiskrim dia tinggal 3 flavour je masa tu. Dan Chocolate, Vanilla & Apple. Takda Red Velvet. Tak sedap. Sudahnya buat kena bahan je dengan Abi. 'Tak sedap pun' dia cakap. Sakit hati gua. HAHAHA.

So, dear TF Curve, please improve yah. Ramai customer tapi flavour tak banyak. Hmmm.



Budak manja Abi




Sudahnya Kakal yang oversss.


Next week dah start MIHAS 2012, harus jarang update lagi ni. Sesiapa yang berdekatan KLCC tu bolehlah pergi shopping sakan ye. Tak seronoknya dah buat MIHAS jauh² ni. Dulu dekat MATRADE je sakan shopping orang² sini. Tapi bagus juga lah. Tidaklah boros berbelanja.

Maklumat lanjut MIHAS >>> KLIK SINI





13 comments:

  1. Memanglah xbest jalau tu je yang ada.kalau semua perisa ada, syorgaaaa..heheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau semua ada, alamat habislah duit kat situ..hahaha

      Delete
  2. kite pun bru mkn tf gak..sabtu ari tu..n3 sok bru nk buat..
    yg ana nk rasa flavor mango..
    kt tf seky 13 s.alam tu xde lak..adoi..
    red velvet ado kt situ..
    sudah nyer bil death chocolate + red velvet..frust mak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. oo mango tak pernah try..harus cubakk ni!

      Delete
  3. sedap2..tp intan baru 1st time makan..heheheh.xde tambah2 utk yg nxt..nxt..sbb rase mahal pun ia kan..hehehhehe ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul, psl mahal tu berkira sikit nak makan selalu..

      Delete
  4. Haa tau xpe.. Stgh tmpat xde flavour yg kita nak.. Frust.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul ros, so far dkt prima gombak best..

      Delete
  5. Me pun suka red velvet..hehe

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear