+ dag dig dug +

March 23, 2012

Lega

Salam Jumaat,


I was all alone in the office just now. Got few things to be done. Kalau tak takde maknanya aku nak stay office long hour lunch macam ni. Rugi. Tapi rasanya Ive filled it with some good & beneficial thing. Seperti menonton Al-Kuliyyah. Ecehhhh~

Ok, last entry ada sebut pasal Kakal cirit then dia takmahu minum susu kan. Dalam 2, 3 hari juga dia kurang minum susu. Ada satu hari tu langsung tak mahu minum. Hinggalah kelmarin. Buat sementara ni memang kitorang minta tolong MIL jagakan Kakal. Sementara nak baik cirit dia tu. So kelmarin balik daripada office seperti biasa MIL akan bagi report. Apa anak buat hari ini, pergi mana, makan apa, berak ke tak. Dan paling penting pasal susu.

MIL cakap, Alhamdulillah dia dah nak minum susu. TAPI...kena letak milo sikit. Aduhai anak. Itu je ke solutionnya? Kalau Ibu tahu awal² Ibu dah letak milo dalam susu awak. HEHE. Mungkin dia dah serik rasa susu tu kan. Jadi lepas ni samada Ibu beli susu yang ada perisa atau Ibu campur je milo sikit. Tengok kepada penerimaan awak.

Apapun, lega dah hati Ibu.



Have a great weekend u olls!





10 comments:

  1. kakal pon dah sampai fasa kena letak milo dlm susu? hehehe...

    dear, naurah skrg pon mmg da menom ss cokelat. sustagen. xde da anmum dia. huhuhu. anak da pandai memilih la katekann. demand lebih. huh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itulah nya,

      Tapi dia dah boleh minum tanpa milo pulak. Tapi nak campur farleys! Adoi macam².

      Delete
  2. hehehe..susu+milo ye..pasni ibu bole belikan kakal susu cekelat la kot, lg senang..

    psstt..aritu doc su bgtau ramai budak kena cirit muntah kt taska..trauma trauma!

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak perlu dah..dia dah boleh minum mcm biasa.. :)

      Delete
  3. hehe..pandai da kakal nak yang ada rasa milo..hehe

    ReplyDelete
  4. Sedap yer kakal susu campur milo ☺☺

    ReplyDelete
  5. welcome tu d club kakal..mika pon minum susu cokelat...dia trauma tgk susu putih dlm botol =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mika pun? Hahaha, Pja dah wean off Mika kan? Mesti terharu kan..huhu

      Delete

welcome to preggieland dear