+ dag dig dug +

March 1, 2012

Hari Ini Secara Random

Assalamu'alaikum,

Salam 1 Mac 2012. Betapa cepat masa berlalu tanpa kita sedari dah masuk suku tahun. Cant wait for April to come!!

Pagi tadi hantar Kakal ke rumah MIL. Pukul 5.30 pagi budak kecik tu dah terjaga. Pukul 6.40 kami dah gerak ke Gombak. Dah 2 hari perjalanan Subang-Gombak-Jalan Duta. Malam pun Jalan Duta-Gombak-Jalan Duta. Kalau begini hari² mata boleh bertukar menjadi panda. Panda yang comel harapnya. Takpelah berkorban sikit demi kesihatan anak. For the time being takmo hantar school sebab dia tak sihat. Takut berjangkit pula kan.

Lepas itu, pagi tadi ada kematian. Jiran MIL yang memang dah kenal sejak kecil. Husband belajar mengaji dengan Arwah Mak Lang. Arwah ada buka child care dekat situ. Kami sempat menziarah jenazah. Husband cakap pemandangan mcm gini dah biasa. Hari² ada kematian masa dekat Mekah. Semoga roh mereka ditempatkan di kalangan orang beriman. Al-fatihah.

Sebenarnya nak cerita, lately ni makin kuat mengidam (am not pregnant...yet). HAHAHA. Walaupun nak sangat tapi nanti dulu. Husband cakap mengidam makin teruk.

"Nak Red Velvet lah. Kalau pergi mamak pesan Teh Ais. Kalau pergi Sogo pesan popia crispy. Setiap ceruk awak tahu je ada makanan sedap kan?"

AHAHAHA.

Ya ampun!

Tapi disebabkan mengidam tu macam mengada-ngada je maka tak semua aku mintak dia nak tunaikan. Bencik! Tapi dapat jugalah popia crispy tu. HEHEHE. Thank you lah B.

Dan sekarang sedang terbayangkan kesedapan Popcorn Garrett. Pehhhhhhhhhhhh!




Yummmyyyy!!!
(model ni mcm senyum mengejek je?hahaha)





7 comments:

  1. Pop corn tu mhl. Sy berkira nak beli. Heheheh...

    ReplyDelete
  2. ai fie,ngidam cam lain macam jer.hehehe..

    my niece pun x sihat (anak my sis thalia).kena masuk ward malam kelmarin sbb lung infection.haish,baru umur 3 bulan.kesian sgt.

    ReplyDelete
  3. Pop Corn tuh yang almond caramel je sedap kn? kalau yang cheese tuh mcm mkn pop corn lemau..hihihihi..

    ReplyDelete
  4. really sedap ke u??..nak kena try ni..wekend nak pegi sogo..yeay..!!..model tu muka tak cukup satu..nak kena share ngan bini pulak...hahaha

    ReplyDelete
  5. Asyik bca kt blog org post sal popcorn ni jee..
    wawawa..mahu rasa gak...

    ReplyDelete
  6. wah2..ngidam lain mcm je ni..cer pegi check tgk..mane tau 'terade' ke..hehehehe..

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear