+ dag dig dug +

July 20, 2011

Wordless Wednesday 13 : Khairul Fahmi Jr.










>_____<

24 comments:

  1. hahaha..larat ke adikkk nak tepis bola nii?? hahha~

    ReplyDelete
  2. besornye sarung tangan tu kakal.meh main ngn auntie meh.bior auntie gomol2 nnti.geram tul tgk kakal ni.haih.

    ReplyDelete
  3. jom kakal.. men ball ngan apish.. tapi, apish dia minat main angry birds lagi.. kalau abang ngan kakak dia main kat tab, bukan main beriya dia menyelit nak tengok jugak..

    ReplyDelete
  4. Cik Yam : nanti dia buli Auntie baru tahu

    ReplyDelete
  5. Nurul : suka sgt Nurul, pantang nampak ball.

    ReplyDelete
  6. Faizah : apish sgt advance main tab yee, Kakal cpt boring main benda2 gitu, dia nak lepas bebass.

    ReplyDelete
  7. wah..mcm nk pukul org jer..tkut.. :P nnt meh lwn dgn auni...hahaha

    ReplyDelete
  8. comel gile rase nak gigit -__-

    ReplyDelete
  9. ahahahahah sgt2 cute ... yes ! aunty sokong !!! :))

    ReplyDelete
  10. alololo..comel..bam bam tau! geram!

    ReplyDelete
  11. HAHAHA.....GILERRR KIUTT
    JUNIOR KHAIRUL FAHMI NIH...;P

    ReplyDelete
  12. Rizaros: ala cian nnt Auni kena buli tau

    ReplyDelete
  13. rerehalim : takmo takmo cakit..hehe

    ReplyDelete
  14. salam...

    hahaha..cute nyaaa khairul fahmi Jr ni..

    * folo blog puan.

    ReplyDelete
  15. sekamar rindu : oh puitis sungguh namamu. tq tq..hehe

    ReplyDelete
  16. adekkk! rindu-rinduan laaaaa! ni kalau train ni bole jadi keeper Harimau Malaya ni. pastu semua girls menggila dgn adek. ibu pun suka bole tumpang femes! eh pandai aku buat drama kan? haha.

    eh tak main da Fahmi. Farizal Marlias! omel omel!

    ReplyDelete
  17. olololo..so cute.. ni bsr nnt nk jd pemain bola la ni yer? huhu

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear