+ dag dig dug +

July 18, 2011

The Daim's Bowlnanza 2011

Salam penuh barakah semua,

Mengantuk lah hari ini tidak bermaya mahu bekerja. Boss, I nak minta time off boleh? Nak masuk bilik TV tu tidur. Boleh boleh?


Tak boleh takpelah, kedekut.


Saya adalah tak retis main bowling ni. Last time main masa pergi kursus dekat tempat peranginan menakutkan itu. Itu adalah first and the last time saya baling (campak) bola bowling dengan jayanya. Jadi, bila dapat tahu The Daim's mahu buat gathering sambil berbowling mak cuak dah. Tapi kembali senyum setelah tahu suami sendiri pandai main bowling. Ok boleh geng. At least takdelah malu sangat kalau kalah. HAHA.

Kitorang main dekat Bukit Jalil Golf Club. Not bad cuma ambience nya agak kureng lah. Dan tak boleh bawa makanan. Ingatkan nak buat potluck lah kan masing². Tapi tak boleh. Makan ajelah jajan buat lapik perut.


Banner tajaan Family Pak Ngah

Bacaan do'a oleh Pak Long

Demo baling bola oleh Abg Isa


HAHAHAHA
Sporting tak Mak Long kita? Baling bola merasmikan game

Posing sebelum game mula


Dapat No 2. Datin Midah Kukis bagi hadiah. :p


tak sia² lah lenguh tangan ku walaupun sebenarnya yang buat menang ialah Abi & Abangku yang dah tak available tak lama lagi ittew.


Best best!

The Daim's ialah saudara sebelah Nanny Midah Kukis. Memang dari kecil bersama dengan mereka. Tapi dah tua² ni susah benor nak berkumpul. Aktiviti sesekali macam ini memang fun dan merapatkan ukhwah fillah kami sekeluarga.

Next, maybe nak buat buka puasa atau pun karaoke session! Sebab semua pantang dapat mic punya orang. Dan tak pasal² haku kena jadi committee untuk next gathering. Semua salah Jaja & Eira. Benci korang!



notakaki : verangan semua nak pakai ala² Hana Tajima masa game ni, last² semua jadi Hana TakJadiMaaaa...HAHAHA..

8 comments:

  1. bukan HAMA TAJAMI ke?bak kata maknam..hahahah

    ReplyDelete
  2. waaaa sonoknyee gathering cenggini..ssh nk bkumpul camni tau..best best!!

    ReplyDelete
  3. pia : haah susah sgt nak kumpul camni kan.

    ReplyDelete
  4. la... gua ingat daim langkawi tadi..






    hehehe

    ^__^

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear