+ dag dig dug +

May 9, 2011

Welcome Abroad Muhammad Shahzwan Asyraf!

Alhamdulillah, setelah lama menunggu kehadiran cahaya mata sebagai penyeri akhirnya kawan baik saya Siti Juliana Jailaini selamat melahirkan seorang baby boy yang comel dan sihat walafiat. Alhamdulillah, Subhanallah atas segala rahmat dan kasih sayang mu Ya Allah.

Walaupun gambar dicilok dari kawan baik merangkap birasku jua Cik Puan Sangratoo, dan masih belum berkesempatan melawat baby Shahzwan dan mama nya, saya yakin semua bayi adalah wangi, comel dan cuddly! Tak sabar nak melawat beliau dan baby.

Dan paling seronok birth date Shahzwan dan Ariff Haikal selang 4 hari sahaja. Wah, next year kita celebrate sama² ek Mama Juju. Hikhik.


Muhammad Shahzwan Asyraf bin Salani
3.4 kg
1.15 pm / 7 Mei 2011

*kredit to sangratoo*

Apa pun cara bersalin normal mahu pun caesarean, sakit bersalin itu masih dirasa dan pengorbanan seorang Ibu untuk melahirkan anak itu bukan sedikit. Nyawa jadi pertaruhan. Moga² anak kita semua ingat dan kenang selalu pengorbanan kita dan kasih sayang pada mereka yang tiada penghujung nya.

Amin.


Oh, Selamat Hari Ibu loveliesss!!

10 comments:

  1. ala2 comelnya baby tu..selamat hari ibu buat ibu haikal ye..

    ReplyDelete
  2. comeyy..geram la nak gigit hidung dia.. congrats juju

    ReplyDelete
  3. kak fie,rse mahu nanes je tgk n bce n3 ni..huhu..lps ni pia plak..mohon semuanya akn d lindungi Allah Swt..waaa beza 4 hri je..lps ni celebrate sesame la ye..kne ready hadiah pun double la ni..hihi

    ReplyDelete
  4. fieeee sebot btol²... asyraf.. bkn arshad..tu abg die.. hehehe.. ;p

    ReplyDelete
  5. ina : nnt juju gigit kau balik baru tau. hehe

    ReplyDelete
  6. Pia : Pia tak lama lagi kan. byk2 doa ok. :)

    ReplyDelete
  7. tahniah buat juju. nnt kalu ibu kakal pegi melawat, kirim salam kat dia dan cakap tahniah dari ai ye.

    ReplyDelete
  8. kak ena : baiklah auntie :)

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear