+ dag dig dug +

May 3, 2011

May Day May Day!

Cepat sungguh masa berlalu. Sedar tak sedar kita dah masuk bulan May. Lama gila tidak menjengah blog. Rajin online hanya di Twitter sahaja. Nak singgah blogwalking lagilah susah.

Banyak cerita selama diam di blog ini, adalah kira seminggu lebih tak? Seriously tiada idea nak menulis. Mungkin tuntutan kerja atau kerana mood sangat turun naik. Ada cerita gembira dan lara. Lupakan yang lara itu. Itu kerja Allah, jika ada rezeki pasti ada. Yang penting kita terus bekerja dengan semangat dan ikhlas. Lillahi'taala. Insya'Allah. Tapi suami saya bagi anugerah AIC khas untuk dunia & akhirat. Alhamdulillah bersyukur dengan apa yang ada.

Sangat sibuk juga sekarang ini memandangkan birthday anak teruna itu hanya tinggal beberapa hari sahaja lagi. Sibuk juga melayan kerenah dia setiap hari. Ada saja perkara baru dia nak tunjuk kat Ibu & Abi dia. paling baru pagi tadi bila dia tiru Abi dia tiup balloon. hiks~



Suka betul main kat Kizsports

Comot nya makan coklat haii

Gigih practice berjalan. Good boy!


13 comments:

  1. hai kakal mahu belajar jalan ye? thanks kakal sbb jemout raina utk party kakal. kalau tak sarung jersey boleh tak? raina bertanya. hehehe

    ReplyDelete
  2. wah,mesti meriah nanti birthday party ariff :)

    ReplyDelete
  3. kejap je haikal dah besar kan. harap nanti fad dpt dtg birthday baby kakal. :)

    ReplyDelete
  4. Nurul : hikhik, tak pakai pun takpelah Raina.

    ReplyDelete
  5. Fad : kejap kan? tau2 mintak kahwin je esok ni. yelah, fad dtg la ok :)

    ReplyDelete
  6. Kid : tak meriah tanpa Kid & Haqq.. :)

    ReplyDelete
  7. wardah... aiyark kite terlepas ke. fesbuk kite fiza ishak. xpun email fesbuk fiza_fz@yahoo.com hihii

    ReplyDelete
  8. Fizz; masih belum terlambat. kita add OK. dtg tau..hehe

    ReplyDelete
  9. Fie : kalau takde halangan insyalllah kite sampai key,pape nnt kite roger bebeh ;-D

    ReplyDelete
  10. ai tertunggu2 citer janda baik yu tau

    ReplyDelete
  11. Kak ena : Ok Ok kita update ok

    ReplyDelete
  12. insya allah aunty akan bawak cha dtg meraikan birthday kakal nanti

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear