+ dag dig dug +

February 14, 2011

Hujung Minggu Bil. 1/Februari/2011

ha kan, dah macam tajuk Fail Terbuka pejabat. hahaha, ni kes tak tahu nak letak tajuk entry. tapi cool juga begitu. biarkan saja lah.

pertama sekali, maaf kepada rakan² blogger mommies kerana tidak dapat menghadirkan diri bersama-sama ke Splash Park ahad lepas. sedih hati kita. tapi terikat dengan kenduri lain dan juga keadaan kesihatan si anak teruna yang tak berapa mengizinkan dia bermandi-manda. nanti kalau pergi juga harus meronta nak berendam kan. its hokey, maybe next time ye.

i weddings! (tetiba..)

jemputan ke majlis perkahwinan adalah sangat dinanti-nantikan. sangat teruja setiap kali nak pergi majlis perkahwinan. hihi. suka suka sangat!

so sabtu lepas, memenuhi jemputan Pak Lang Abu sakan sekantor yang juga merupakan pakcik kepada cik BFF Lynda Zain. sms BBF Jue & BFF Sally nak jumpa kat mana dan terus bergerak ke Taman Bukit Indah, Cheras. lalu MRR2 sangat menguji kesabaran daku walaupun sebagai penumpang tegar sahaja. tak tahan la jalan sesak tak bergerak ni. tapi Alhamdulillah tak lama. dalam pukul 1.15 petang macam tu kami dah sampai.

layan gambar jom!

jue, wan sue, sally sweet, lynda & tuan tanah with kakal yang sibuk tgk baju lynda.

♥ this

posing di waktu orang tak perasan

♥ the decor, ♥ the pomander balls, ♥ the dais, ♥ the door gift dan byk lagi. owh, the bride & groom alsa very sweet together. muka the bride sama macam Cik BFF Lynda. hihi. padahal sepupu dia ialah the groom itu. sudah jodoh kan. sayangnya tak sempat ambil gambar perantin & pelamin. huhu~

lepas habis kenduri tu, berkejar pula nak amek bakal SIL sebab nak buat surprise birthday party abang. jalan seperti biasa lah, sesak yang amat! tapi kami sempat sampai sebelum birthday boy. dan sangat seronok melayan kerenah si double AH. berebut iphone la, main sorok² berdua, kelakar.



birthday boy terkejut tgk bakal isteri ada di rumah bapa nya.
kahkah

dan malam tu ada photoshoot pula untuk 'New Collection Chantekmoleq'. nasib ada bakal SIL. haha, jadi model terjun.

hari Ahad pula, dapat jemputan Open House Gong Xi Fa Chai. uncle rumah besar tepi jalan yang jemput Ayah & anak². maka berderetlah kami semua ke sana. 1st time Kakal pergi open house Gong Xi Fa Chai. thank you uncle for the 'ang pow' but why inside no red note one? hahaha. 

suka tunjuk² pastu buat muka macam ni sekarang. haish!

saya dapat ang pow & buah oren. yeay!

sekian dahulu.


9 comments:

  1. thanks fie sbb dtg...geram wei aku kat kakal ne....dah pandai menyerongeh ye dia....siap ko nanti kakal...

    ReplyDelete
  2. Kak Fie, cntiknye pelamin dia evendo xleh nmpk ngn jelas..

    Kakal cam ank omputih lak..hihi..chomell gilew2..eee gewamnyeeee...

    ReplyDelete
  3. hei budak bam bam tu..siap la dia...kirim salam bam bam kat dia ek...geram nih..geram...

    ReplyDelete
  4. kakal mata boolat.meh sini auntie geget2 pipi tembam tuh.:-)

    ReplyDelete
  5. yap! sgt nice reception tu!!
    kakal!! truskan kecomelanmu itew!!

    ReplyDelete
  6. alo2.. cute2 muka dia duk dlm car seat tu.. hehehee

    ReplyDelete
  7. kakal....

    ala tomel la.

    kakal g tgk org kawen eh...
    t next time la ngomol ngomol mesra jumpe.

    wardah cumell jgak...sweet jer ibu kakal ni

    ReplyDelete
  8. wedding adalah mmg sentiasa menarik
    yeya!! ujung minggu ni ada jemputan
    bleh bergembira
    takla gembira sgt bila bawak anak gi kenduri ni :)

    tunggu2 gak kalau wardah jadik dtg ke splash park
    tapi derang kata tak jadik kot mama kakal dayu
    takpe next time

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear