+ dag dig dug +

February 23, 2011

Test Post Blog Dari Hp Cap Cikai


ehem..testing

nota kaki : ini saya dah edit dari pc. cemana eh nak letak tajuk post tu dari hp? gigih ni nak update weekend ni. live from TBR. cewahh..

12 comments:

  1. na pun tercarik2, xde kot?
    xpun tgk enset
    dlu enset lame na klu nak mms kuar tittle n text
    enset sony ni trus text..
    so xley updet blog ikot nset cmtu la..
    just taruk gmbar je boley ngn tittle. sbb ape yg kite text kuar tittle tu ek?

    ReplyDelete
  2. wardah>>>

    tajuk bubuh kat ruang subjek....kan
    ni dh jadi dah ni...hihiii


    tak taku la kos sekali buat berape kene...

    ReplyDelete
  3. na : ye lah, setting hp kita pun buh tajuk.

    ReplyDelete
  4. sha : tq sha. ini pun tgk blog sha & dayu. hehe.

    ReplyDelete
  5. sha, sekali anto 25sen je dia charge...

    ReplyDelete
  6. ibu yg cantik dan anak yg comel..geramnye tgk kakal...!!!!

    ReplyDelete
  7. xreti ah nak blog dr hp. screen kecik xdpt terimalah. hahaha.

    ReplyDelete
  8. fasya : macam harga anto mms la ek?

    ReplyDelete
  9. sue : hihi, anak sue gegirl ke boboy? nak kenen kan ngan Kakal. haha

    ReplyDelete
  10. fad : hahaha, kecik pun boleh je fad.

    ReplyDelete
  11. Kak Fie: wow, nk kenen kt anak sue ye..hehe..ntah la kak fie, aritu doc kata gurl, pastu boy plak, pastu gurl..xtau yg mane satu..apepn, kena tungggguuuu!!!

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear