+ dag dig dug +

December 27, 2010

Nak Tidur Macam Ni!

itulah agaknya yang Kakal cuba buat Ibu dia paham.

baru sampai dari PD. Kakal tidur sangat lama. macam dia pulak yang drive pergi balik.

ni on the way to PD. sangat la melasak dalam kereta. terbalik² dia duduk dalam carrier tu.
tunggu la Abi beli car seat kena pakai seat belt baru padan muka Kakal.
lately ni Kakal suka tidur tiarap macam ni, dia selesa gamaknya kan. terpusing² sampai dia jumpa position yang selesa terus lena.

sukahati lah Kakal bobot nak tidur camana pon. tapi tolong jangan tarik rambut Ibu kalau Kakal mengigau ok! sakit lah baby. hehehe.



21 comments:

  1. comelnye nama kakal
    secomel tuannye nama :p

    ReplyDelete
  2. ngigau tarik rambut ko fie? klaka la dak kakal ni...meh cium sikit meh...

    ReplyDelete
  3. Da:hahaha, ye dia ngigau tarik rambut aku. entah mimpi apetah dia.

    ReplyDelete
  4. geramnyer tgk kakal nih.eryn start bln 3 dh kena hantar taska sama ngn kakal.eryn pun suke tido camtuh.lasak sungguh.sampai ckp kat hubby,"yang,nak tilam king size ler pas nih boleh?"hahahhaha...

    ReplyDelete
  5. rasenye mmg baby bile dh membesar camtu kot. dh xsuka tdo terlentang. die pusing2 carik port yg die suka (biasenye kat celah2 mummy daddy die) baru la die lena. dh mcm anak kucing!

    ReplyDelete
  6. hye kak fie..gewammnyeee tgk budak kakal ni..meh cni mau geget die..hihi..En Somi sye dh follow blog akak jugek..hihi..sejuk ktenye bce blog cenggini..yela nengok kakal pun leh senyum srg2...guling jgn xguling...sblm ibu tuka kusi bru..

    ReplyDelete
  7. imaan skang pun tido ala2 telangkup mcm kakal tu.

    ReplyDelete
  8. mummy: hello mummy bobot. hahaha

    ReplyDelete
  9. cik yam : ye ke eryn duk oyen? yeah leh la Kakal ngorat.

    ReplyDelete
  10. fizz:mungkin die sejuk kan fizz.

    ReplyDelete
  11. auntie pia : tq to uncle zizi folow Ibu Kakal. hehe

    ReplyDelete
  12. fad: dia nak bau mummy dia la tu kan.

    ReplyDelete
  13. heheheh
    cute lak membayangkan kakal tarik rambut ibu dalam tido
    gaya tido anak2 mmg bleh buat kita senyum. mcm2 gaya..
    mcm org ebsar pun ye gak

    ReplyDelete
  14. itu lah Dayu. mmg senyum je kalau iogt kat diorang.

    ReplyDelete
  15. hai kakal.... dah beso jgn jadik shin chan okeh.... gegegege baaa cakkk

    ReplyDelete
  16. waaa....

    lasak sungguh..leh geng kakal ngan qaish ni.

    mengelinjang jer...tu lom dapat kaki tu.

    syok kan tgk ragam anak membesar.

    ReplyDelete
  17. cik sally ton : no no Kakal jgn jadi gatal cam sin chan ok

    ReplyDelete
  18. mamasha: hahah mengelinjang kan. betul betul.

    ReplyDelete
  19. bby klo tido gitu nmpk comel kn.
    :)

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear