+ dag dig dug +

December 10, 2010

Dinner Opish Ibu

bertempat di menara yang berlubang di tengah. walaupun berlubang ia nya tetap kukuh. insya'Allah.

tema dinner tahun ini ialah turqoise, silver and white. tapi dari tahun² sebelum ini pun tidak pernah mengikut tema. kita pakai apa yang ada je lah ye.

tahun ni tak masuk apa² acara pun. nak duduk dan enjoy the night sahaja. sudahlah sampai pun meja hampir penuh. hebat juga tahun ni ye, ramai yang datang.

opening gambit sangat 'hot'. sampai hubby Juju & Aznee tak tengok stage lah. takut sangat tengok penari tu bergelek. hahaha. Abi biaselah, dia belasah je tengok semua. nasib baiklah kitorang semua dah pencen menari, tak sanggup pakai macam tu, habis semua lemak² tepu terkeluar. hahaha~

over all semua persembahan malam tu ok. koir tahun ni ada pembaharuan, good effort. enjoy sangat tengok diorang menyanyi terutama Cik Sally Ton. hehe. artis jemputan ialah Ila & Adi Mentor tunjuk ajarku sifu. mantap giler vokal hokeh. masa Ila nyanyi lagu Killing Me Softly memang macam nak suruh dia nyanyi lagi sekali je. terbaeklah~

kemuncak acara haruslah Lucky Draw. walaupun semua terpaksa menunggu sehingga pukul 12 malam. gigih sungguh semua menunggu. walaupun dalam hati teringat Kakal. oh Kakal, sekejap ye ibu nak menang hadiah ni. hahaha~

memang lah tidak berapa nak bertuah sangat malam itu. asyik² laki si Linda je yang dapat (aku jeles taw!). dah down dah kita, semua dah rasa hampa nak balik. tapi tiba²..jeng jeng jeng..

pengumuman untuk The Most Happening Table. si MC suruh buat bising. meja mana paling kecoh dia menang. hahahaha, silap besar lah suruh buat kecoh kan. kitorang memang expert. tak cukup ketuk meja, habis dome makanan tu kitorang ketuk. nasib tak kemek.

dengan itu maka berbaloilah kedatangan kami malam itu. tidaklah pulang dengan tangan kosong. enjoy sangat malam tu. lagi best dari tahun lepas. tak boleh hingat haku artis tahun lepas. hahahaha. tahun ini walaupun simple but well done!

barisan mak² otromen yang meninggalkan anak masing² di rumah.
hahahaa~

with Ila (bukan Mentor), Pia, Cik Sally Ton,
Adi Mentor & Adan Dangdut

lihatlah dunia!!! ko ado?

feeling baru² bercintan

tak banyak bergambar dengan orang lain sebab sangat segan nak berjalan² seluruh dewan. hehe~

sampai rumah tengok Kakal dah sleep dengan Wan De dia. Wan De suruh biar je dalam bilik Wan De tapi Ibu kan degil, takmo, mane boleh! Ibu nak sleep dengan anak Ibu lah. nanti malam² terjaga takda bau bushuk masham Kakal kat sebelah tak boleh.

15 comments:

  1. wow!u olls menang most happening table!bertuah le tuh.saya pun nasib baik dpt ler jugak lucky draw walaupun seblum tu saya tak masukkan nama saya dlm balang.nasib kak ena dan hubby saya ingatkan.kalo tak mmg nan hado.hehe..

    ReplyDelete
  2. Memang best la malam tu kan?Enjoy sangat-sangat...simple & nice...I loike..ko adee!

    ReplyDelete
  3. fie, mane gaye ala² jezmin blossom ni.. ala nape xde.. hahaha. oo tgkp gamba dgn adi n ila. cane bleh xde ni? ;p

    ReplyDelete
  4. meletops kau ibu haikal sekali sekala melaram. mak otoman pun mak otoman lah! hahahahahaha

    ReplyDelete
  5. cik yam:hahaha tu lah pasal, kira bertuah la juge. kite tau awak mng juge. hehehe

    ReplyDelete
  6. lynda:very the enjoy kan. hahaha

    ReplyDelete
  7. aznee: shhhh style tu kena simpan. hahaha. awak takdelah dah balik.

    ReplyDelete
  8. acik gebus : kita menang balang Ikea. hahaha jadilah kan kak.

    ReplyDelete
  9. xeea:hahaha tu la dia. kelakar je rasa.

    ReplyDelete
  10. ekau berado di mano sekarang? hahaha

    ReplyDelete
  11. huhu melaram bukan main sekor²... baju otromen hahah... aznee sape soh balik awal... kite nak gambar ngan artiss sama²... tp fie yg yg tinggal...huhuhu

    ReplyDelete
  12. tu la kan sally? kite tgl berdua je. yang lain sume dah nak balik tgk anak otromen masing²

    ReplyDelete
  13. agreed! yap! d rite words!
    simple but great!!
    salam, zizi sini. (",)

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear