+ dag dig dug +

April 3, 2012

Macam Apam???

Assalamualaikum,

Hari ini saya bertugas sempena International Business Meeting - MIHAS 2012. Saya tolong usher orang yang datang ke Menara hari ini. 'Yes sir, how may I help you? This way sir. 1st floor? Yes sir.' Itu ajelah dialog Mak Jems hari ini. HAHAHA.

Ini naik sekejap luruskan kaki. Sakit wei. Berdiri since 8.30 am tadi. Kejap lagi lunch then sambung bertugas semula. Tskkkk.

Saje je cek Nuffnang. Bukan nak cek duit sangat pun sebab tahu earning sangat lah tahi2 ayam. Sekentut je earning Mak Jems. Saja tengok apa yang orang duk search sampai terjumpa belog bertuah ni.

Silalah tengok.




ISTERI MACAM APAM???

LIZA KAMBIANG FACEBOOK???



Istighfar aku tatkala membacanya? HAHAHA. Yang mana satu dalam entry aku ni berkisarkan kehidupan isteri macam apam? Tolong tunjuk sikit? Adakah aku yang seperti apam?

Yang lain tu ok lagi lah kan. Tapi pelik² juga lah. Anak Ina Naim pun masuk sini juga? Liza Kambiang facebook? HAHAHAHA.

Apa pun terima kasih diucapkan kepada Google. Sebab membawa mereka masuk ke belog saya ini. HAHA. Siries sakit perut aku gelak ni.


Ok, jom lunch!






14 comments:

  1. kelakar lah yg 'isteri macam apam' tu.. mana entrynya tu Fie.. jue nak baca gak.. ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahulah entry mana Jue. Pelik kita. Hahaha

      Delete
  2. ntah hape2, yg typo xpe la, yg mcm apam tu, ape maksudnye? kahkah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dia mcm nak ejek aku ke apa tu Na? Sentap mak.

      Delete
  3. fie mcm apam?hahahahaha kalau ayem mcm apam aku percaya..atau kakal..heheheh adeh dehh lawak :P

    ReplyDelete
  4. ISTERI MACAM APAM...???
    Apam palkadot?
    apam berkedut..??
    Apam Balik...??

    Tak apalah Fie...Apam pun Apamlah, janji Gebu...!!!
    ha...ha...ha.....

    ReplyDelete
  5. As salam Fie,

    Ketawa sambil guling2 nih! Adoyai! Liza Kambiang tu boleh check kat sini http://www.facebook.com/profile.php?id=100001881856197 heheheh... gigih carikan... mmg wujud rupanya profile FB tu...hehehee ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha, macam mana boleh sesat masuk sini. Hadoiii si Liza Kambianggg!

      Delete

welcome to preggieland dear