+ dag dig dug +

April 9, 2012

Thank You Allah

Salam Isnin tanggal 9 April 2012,


Saya bercuti hari ini. Now atas katil baru lepas titonkan tuan putera tecik. Dari pukul 7 dia buli Ibu Abi dia. Now dah tergolek penat. Baguih lah nak,tidurlah. Boleh Ibu buat kerja seperti errrrr blogging? Kuikui.


Hari ini pada 18 tahun yang lepas (feeling remaja) lahirlah seorang puteri kesayangan Atok Aji & Nanny Midah ke dunia. Terima kasih kepada both of them. Saya tahu bukan mudah nak lahirkan apetah lagi memebesarkan saya. Saya adalah anak yang defensive, degil dan penuh drama air mata. HAHA. Nak suprise Mak tapi tak sempat lah. Tapi dah reply komen Mak kat FB. Terharu sbb Mak cakap anak dia cantik. HAHAHA.


Alhamdulillah atas pinjaman nafas,rezeki,kesihatan,kerja,anak,suami,family,kawan2,tempat tinggal,makan pakai yang cukup segalanya. Terima kasih Allah.


Pagi tadi dah tiup kek kecil bersama Abi n Kakal. Itu pun dah gembira bangat. No fancy2 birthday party, tapi nak ajak Abi karoks sejam dua je kot. HEHE. Actually,  I am NERVOUS + EXCITED for tomorrow.


Sabah....aku datanggggg!!!


Published with Blogger-droid v2.0.3

13 comments:

  1. happy birthday ibu kakal..
    semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki..
    stay sweet.. :)

    ReplyDelete
  2. knp abah nyer x letak kek kt atas kotak..
    seksa kawe tgk nk nyalakan lilin tu..wakakaka

    ReplyDelete
  3. April gak ke?heheee..
    Happy birthday, fie!
    And happy holiday! :)

    ReplyDelete
  4. ♫ heppi besday sharfida..hepi besday fifie..heppy besday ibu...heppy besday maklong♫..semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..lots of luv (biras@frens forever) hahah geli tak?

    ReplyDelete
  5. Happy birthday kakak!!

    hadiahnyee pi sabah holidayy..seronoknyeee...sye suke kata² kt n3 ni..sgguh terharu...thank you Allah..

    tke cre tuk percutian akak ye..hve fun!!

    ReplyDelete
  6. Selamat bercuti dan selamat hari lahir

    ReplyDelete
  7. selamat ari lahir fie!wah nak gi holiday kat sabah ek.bestnyerr!fridge magnet satu.lol.:-)

    ReplyDelete
  8. happy birthday fie
    waaahhh!! hadiah bday gi sabah
    best..best

    ReplyDelete
  9. balik Sabah ke??..bestnyerr...

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear