+ dag dig dug +

October 31, 2011

Hobi Saya : Bahagian 1

Assalamualaikum kawan². Selamat hari Isnin kita ucapkan. Ibu kita kata Isnin yang gloomy. Gloomy tu apa dia? Kita pun tak tahu.

Hari ini kita good boy tau! Ibu cakap sebab kita tak cry pun masa pergi school tadi. Kita sebenarnya takut dengan kren kat construction site sebelah school tu. Besar lepas tu kan dia bunyi bising sangat. Kita dengan kawan² nak tidur pun tak boleh. Selalunya bila bunyi kuat tu kita cry pastu lari cari kakak. Kakak kena peluk kita kuat². Huhu.

Tapi pagi tadi Ibu dah marah kren tu. Kita dengar Ibu cakap kat kren " Haipppp! Jangan bising². Ariff Haikal nak tidurlah." Lepas Ibu dah marah tu baru kita lega. Kita rasa kren tu pun takut dengan Ibu. Ibu kita garang gila tau. Padan muka awak kren.

OK lah sekarang kita nak tunjukkan hobi kita kepada kawan² semua. Bukan saja kepada kawan², boleh juga kepada bakal² isteri mahu pun bakal² mak² mertua. Ngehhh ngehhh ngehhh~








 
 
 
 
Ha ok lah cukup la kot setakat ni. Nanti Ibu kata kita over shadow dia pula. Last but not least, kita sayang Ibu dan Abi so much. Muahhh mmmuahhh kat pipi diorang banyak² kali.
 
 
 
♥, hugs, kisses
 
  KAKAL
 
 
 
 
 

23 comments:

  1. kesian nya kakal n frens kt school bising tu aduhai..sy yg dgr tak tahan ni kan pulak kakal n frens :( tahun depan pindah sekolah besar sikit yeh.eh ye ke kak fie :P

    ReplyDelete
  2. depan betol solatnyer tu, kang terantuk pulak.. hehehehe

    ReplyDelete
  3. bgus kakal susun purse ibu, mane tau jumpa duet terselit..bole ajak ibu g jln2 kan.... hihi..

    ReplyDelete
  4. Wah Rajin Nyer..Kalau Tukang Sepah Rajin La..Hihi

    ReplyDelete
  5. alaa shian kakal tak boleh shleep yer..ohhh..kakal pun sama macam rafique laa..suka kemas purse ibu..HAHAHA

    ReplyDelete
  6. comelnya dia
    rajin sapu sampah

    ReplyDelete
  7. sgtlah comel anak ibu ni ye..hehe..tggu la bila ayish dh besar skit..nk tgk dia 'kemas' x wallet mummy..hehe

    ReplyDelete
  8. Acik Gebus : Dia mengacau je lebih haa

    ReplyDelete
  9. Deena : Itulah dah pandai buka zip kan. Gerammm

    ReplyDelete
  10. Sue : Ha ada potensi gak tgk Ayish tu. haha

    ReplyDelete
  11. kakal sama cm mika ni,
    takot bunyi yg kuat2, hehe
    tp kren dia ske tgk, siap jerit2 :p

    ReplyDelete
  12. part yg gledah purse ibu yg plg best! hahahahaah.... nk duwet!

    ReplyDelete
  13. HEHEHE COMELNYA TGK GAMBAR2 NI SEMUA

    ReplyDelete
  14. aih ni aunty nk chop ni..kakal suke husna tak? hikhik xmalu ek aunty..erm husna mcm kakal gak, suke kemas purse ummi..so boelh kawan kan? kan? kite kan ade hobi same

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear