+ dag dig dug +

October 20, 2011

Cuak Beb!

Tahun lepas pun cuak juga. Ingatkan tahun ini dah tak perlu masuk lagi. Kena lagi rupanya. Duhhhhh~

Hari ini agak busy dengan Innovation & Creative Circle (ICC) Convention. Kena present depan orang² menara. Tak kisah kalau kena duduk depan masa choir or masa menari dulu. Tapi yang ini payah sikit sebab kena bercakap depan crowd! Aduhhhhh, tahu jelah Mak Jemah ni bukan selalu typo sahaja, malahan cakap pun selalu silap sebut.

Tahun lepas nak sebut sketsa jadi SKETTA. Malu beb.

Harap² tiada lagi kesilapan tatabahasa hari ini.

Doakan saya ye semua.



9 comments:

  1. chaiyok2!!!..pasti boleh...hehe..kalo cik mai pon ketaq lutut..hehe

    ReplyDelete
  2. ok je tadi kak fie :) ade pic emma amik nnt emma email ya! :P

    ReplyDelete
  3. tak dapat tgk aksi korang tadi

    huhhu

    ReplyDelete
  4. Aishah pon ada masalah bercakap depan crowd. Kadang-kadang tergagap-gagap. Hehehehe.

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear