+ dag dig dug +

August 16, 2011

Tutorial Hana Tajima Style

Erk, belum ada kenyakinan tinggi lagi nak tayang muka untuk buat tutorial macam expert² yang lain. Maka di sini saya sajikan link di mana saya belajar memakai shawl ala Hana Tajima ini.

Sila lah melawat blog Tengku Rinanda << di sini >>

Sebelum ini banyak juga tengok dekat Youtube, google lah semua cara nak pakai ala² begitukan. Hampeh tak jadi. Walaupun gadis yang buat tutorial itu adalah Hana Tajima sendiri. Tapi setelah melihat cara Rini buat tutorial ini, sekali cuba terus jadi kau. Tapi banyak nau komen dari suami.


Yang, tudung yang terjurai tu nak buat lap peluh Kakal ek?
Buat baby wrap pun boleh juga kan?


Whathefish.


Maka, marilah mencuba wahai wanita² sekalian. Mungkin boleh digunakan sewaktu Aidilfitri yang pertama nanti. Abaikan je kata² kurang positif dari orang² sekeliling. Be confident, be yourself.


Cewah.




Boleh lah for 1st try kan?
Malu mak jemah.


+____+





21 comments:

  1. okla tue,brani nk cube...nor???he3x...idokler...=)

    ReplyDelete
  2. cantek ape mak jemah pakai cam tu

    sumpah tak tipu

    lain la kalu ai

    mau sebonjol muker ke depan

    lalalalalala

    ReplyDelete
  3. org lawa pkai cmne pun ttp lawa lerr..
    hehe klu na pkai gtu, trus nmpak cm org kemboja junjung baju2 nk jual, haha

    ReplyDelete
  4. sy setuju dgn stetment puan nano di atas..hahahha

    org muke bulat lagi x sesuai...spt sy inilah hehe

    ReplyDelete
  5. kita pakai jugak..tapi kalo dah kembang macam mermaid taknak la..hehe :P

    ReplyDelete
  6. acik gebus : cantik ke? malu mak jemah tau.

    ReplyDelete
  7. Na : hahaahaha sabar ajelah. takkan lah sampai makcik kemboja kot.

    ReplyDelete
  8. Ena : Ena yang setia dgn tudung bawal :)

    ReplyDelete
  9. aah org cantek mmg pakai apa pun tetap cantek ^_^

    ReplyDelete
  10. Faizah : takdelah bole je awak pun :)

    ReplyDelete
  11. ala mak jemah jgn la malu
    comel pe

    ReplyDelete
  12. cantik! tp akak tak penah buat hehe..walaupun dok siap buat tutorial bagai hihihi..

    ReplyDelete
  13. kalau malu nak buat tuto kat muka sendiri cuba buat kat muka kakal. sama je muka punnnn! LOL;D

    ReplyDelete
  14. kak Izan : akak pakai mesti comel giler

    ReplyDelete
  15. cantik :) yan pon rajin tgk video tutorial pakai tudung :)

    ReplyDelete
  16. izyan : lenkali nak soh yan plak buat tuto..hehe

    ReplyDelete
  17. saye tak sesuai buat style macam ni....:) tengok orang buat cantik n elok jer...[jeles]

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear