+ dag dig dug +

January 31, 2012

Farewell Party Boss Kecik

Assalam semua,

Terima kasih kepada semua yang drop comments untuk entry sebelum ini. Subhanallah, I heart all the comments & support. Thank you so much. Kalau Kakal dah pandai baca nanti sure terkembang kembang kena puji. Alhamdulillah, setiap pujian kena pulangkan semula kepada Allah. Jangan riak dengan pujian.

Baru sekejap ni ada farewell party untuk bos kecik unit ni. Mr. Khairiazhar. Pindah unit je pun tapi sedihnya macam kena transfer oversea. HAHA. Masuk kali ni maknanya dah 2 kali lah kami terpisah, dan 2 kali juga kerja dalam unit yang sama. Steady beb tu slogan dia lah, dengan EXPERT. Sure dia rindu saat² kegemilangan kat admin ni. Atau lebih tepat rindu dengan jamuan² kat sini yang selalu makan sedap². Muahaha.

All the best En. KA at your new place! Jangan lupa koir tetap koir ok?


STEADY BEB!

Ada je yang menyelit

Yang diraikan memakai tie


Yang belah kanan sekali je single, yg lain mak orang

Tag team nampak sedih..hahaha


Thank you boss belanja. Kenyang perut suka hati kiter!




4 comments:

  1. kenapa aku rasa mcm abg madir ada kat smer gambar?hehehehe

    ReplyDelete
  2. bestnye..dapat makan kehepsi..hehehe

    ReplyDelete
  3. kami pun berparti keefgi ari selasa aritu..habis diet!

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear