+ dag dig dug +

December 27, 2011

Special Invitation

Salam Selasa,

Sejak dua menjak ni kumpulan koir makin aktif. Last Khamis Cikgu Siti jemput untuk Majlis Graduasi Sekolah Seni Malaysia. Masuk yang ini dah 4 kali kami perform tahun ni. Eceh cakap nak gah saja sebenarnya perform untuk ofis je pun. HEHE

Cikgu belanja makan dulu dekat Ayam Penyet Ria, Shah Alam.
Terbaik!! Saya bagi 10 bintang kejora!

Perform 4 lagu termasuk Negaraku

Sementara tunggu turn

Us!

Paksa semua buat OLIGO. HAHA

Puas hati! Sebab dapat juga enjoy dengan lagu Ceritera yang tak berapa menjadi masa Dinner haritu. Tahun depan Insya'Allah ada kelapangan boleh join lagi. Itu pun kalau kita tak membuyung. HEHE.


Selamat bekerja u olls!



22 comments:

  1. go,go koir matrade!mana tau pas ni mewakili malaysia plak.glamer gitew.

    ReplyDelete
  2. wah fie....cikgu siti jd trainer nye, confirm meletup kn? kt kraftangan nie amik cikgu shafi, tp lylie da x join..da pencen. hikhik...

    ReplyDelete
  3. wowww meriah nye..
    TERBAEEEKKKK...

    ReplyDelete
  4. terbaek!!

    eh bunyi mcm ade ura2 nk preggy je next year tu???
    ehem, :p

    ReplyDelete
  5. ♪Negaraaakuu♫
    ♫kurun laluu ada ceritera♪
    ♪keringkanlah pipimu ratnaku♫
    ♫owimbowe owimbowe♪

    ReplyDelete
  6. alaa..fie dh publish gmba ni dlu..hihi..nice kan??xpe,turn sy plak lps ni..hihi...gud!

    ReplyDelete
  7. hehehe..aku kopipes je laa gambar² ni smer :D

    ReplyDelete
  8. Cik Yam : Alamak, takdelah sampai ke situ kot. Haha

    ReplyDelete
  9. Lylie : Iye? Dulu cikgu syafi pernah ajar tapi dia garang gilaaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  10. Sally : Keringkannn keringkann...kurun kurunnn

    ReplyDelete
  11. mmg sgt2 special invitation ni..seronok sgt2..hehe

    kak fie, mau gamba2 ni jugak..4wrd kt sue ye..nak tambah koleksi koir 2011..hehehe..nak copy paste x bole..

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear