+ dag dig dug +

September 29, 2011

Tak Konfiden

Sedang berteleku di ofis. Cuba menyerap sebanyak mana formula yang mampu dek otak. Benci wei tengok nombor2 ni. Kalau kira duit ke sukalah.

Dalam otak dah rasa nak drop kan je paper ni esok. Siries dah tak boleh berfikir. Dalam 9 chapter yang aku faham 1 je. Acane tu?

Mungkinkah otak dah bagi isyarat bahawa kapasiti sudah tak mampu dibendung dan bakal menjadi tepu? Kalau dulu sehari sebelum exam siap boleh hafal formula bagai. Sekarang ni rasa berat gila. Sob sob.

Ya Allah berilah aku kekuatan dan bimbinglah aku dalam membuat keputusan.

Amin Ya Rabbal Alamin.

Published with Blogger-droid v1.7.4

7 comments:

  1. insyaAllah fie,

    berusaha itu penting, selain itu, tawakal padaNya..

    ReplyDelete
  2. dah banyak urat putus fie.... hahah

    ReplyDelete
  3. all the best fie. rilek jeeee. insyaAllah boleh punye. amin.

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear