+ dag dig dug +

January 3, 2013

Auf's 3rd 'Race Car' Birthday Party!!

Salam,

Saya harus mengerjakan entry ini dengan kadar segera kerana telah dipaksa oleh DAYU & REEN. Hahahaha. Habis korang aku dah highlight nama engkorang besor². KEKEKE. Nak upload kat FB memang ahgak lemau sebab tak boleh akses FB kat opis ahkak yang hebat ini.

Terlebih dahulu saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada Yaya Bonda Auf kerana menjemput kami sekeluarga ke birthday party Auf. Thank you Bonda! Berbekalkan gps dalam hp iaitu WAZE kami pun meneruskan perjalanan ke Ulu Yam Baru. Alhamdulillah tak sesat cari rumah parents Yaya. 

Sampai² tu tengok Lylie dah ada. Yaya yang introduce Lylie kat saya, kalau tak malu juga nak tegur. HEHE. Nurul & Reen tak sampai lagi rupanya diorang sesat. Jadi berbuallah dengan Lylie & Yaya. 

Birthday cake Auf!
Bonda tengah control emosi Auf..hahaha

Birthday boy selepas sesi potong.
Mamat kerinting yang handsome

Motif bergambar dengan sudu sebab cantik sangat sudu tu.

Hah cantik tak?
Yaya is so creative dan rajin.

Luqman!!!
Mak² sibuk berborak dia sedap je makan.

Lylie :)

Tempat kanak-kanak menghitamkan kaki.
Takde pula gambar Fahrin, Raina, Auf  & Alya main sama².
Barisan mak² blogger.
Me, Anita, Reen, Nurul & tuan rumah Yaya.
Auf jauh dari bonda sebab nak main.

Anak² minus Fahrin & Raina yang dah berlari ke belakang.
HAHAHAHA.

Thank you so much Yaya for having us. Memang lepak lama makan pun banyak. Foods semua sedap dan anak² pun gembira main bersama. Next time kita lepak lama sikit  ok. Borak² & gossip² . HEHEHE.

Sorry tak banyak sangat gambar sebab Abi sibuk vaping dengan Babah Fahrin..pfffftttttt!!!

Lastly, HAPPY BIRTHDAY ABANG AUF! Tak lama je lagi nak jadi abang. Be good ok. Mmmmuahhh!!!


Sekian.





12 comments:

  1. tengokkkk tu anak aku nangis2 potong cake. apekahh??? adui. tu la xpenah buat besday jakun sikit la. hehehe. anyway, thanks for gmbr2 ni. and thanks jugak datang jauh2 ye jiran. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesian Auf malu agaknya ramai kerumun dia..teeheehee..

      Delete
  2. wah kemain comel beday boy ha hehehhehe ensem mat kerinting pun.. kek pun nampak tempting

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mat kerinting tu mmg kontrol macho je selalu..hehe

      Delete
  3. wahhhhh rindu sume mami gojes!!!! Lama betul tak jumpe korang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah orang tu busy masuk rumah baru lah katakan :) housewarming ler Xeea :P

      Delete
  4. Suka tengok muka fie, ayu saje. :) Auf pun sangat hensem. Orang johor tengok jela pic2 ni sume kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Huhu..takpe bila2 turun KL bagitau lah ok :)

      Delete
  5. bapak2 kaki kamera kalau dh berjumpa, gitu lah. nasib ekwan xde, kalau tak bertambah ahli forum (:

    hahahaha..beriya aku paksa kau update segera, konon nak check malam pastikan ada. sekali arini baru sempat tinjau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha..penat aku update dengan kadar segera!

      Delete
  6. salam sis....bleh tak buat tutorial selendang yang sis pakai....cun bangat...dah cari dalam you tube masih blem ketemu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. W'salam eika..ala biasa je akak pakai..akak pun belajar dari youtube..hehe..

      Delete

welcome to preggieland dear