+ dag dig dug +

December 28, 2012

'Gaza We Are With You' Charity Fund Raising

Assalamualaikum,

Bismillah Ar Rahman Ar Rahim.


"Semoga Allah redha dengan usaha kita, walau sekecil-kecil usaha"- Diana Amir 


"Setiap hari ada peristiwa menyentuh hati, jiwa kita tidak sebesar mereka di Gaza, saya mahu ke sana lagi jika diizinkan" - Afdlin Shauki, Duta Aqsa Syarif


Jemputan datang beramai-ramai ke Charity Fund Raising Bazaar 'Gaza We Are With You' bertempat seperti maklumat di bawah. Kalau selalu kita berbelanja untuk diri sendiri dan orang yang tersayang tapi kali ini kita bukan sahaja berbelanja untuk kepentingan kita malahan untuk saudara kita di Gaza. 

Kalau nak rasa Homemade Lasagna saya marilah singgah ke gerai ChantekMoleq di sana nanti. HIHIHI (maluuuu). Disamping itu ada juga barang² lain yang akan di jual di sana. Ada banyakkkk pre-loved branded items, clothing for babies, the famous kebab jalan TAR, health check-up & many more.

Jangan risau untuk menderma kerana event ini telah disokong oleh salah sebuah NGO yang aktif dalam memperjuangkan isu Gaza iaitu Aqsa Syarif. Segala keuntungan daripada hasil jualan akan disumbangkan kepada Gaza melalui Aqsa Syarif. 

Insya Allah.Homemade Lasagna
Babies Clothing

Mohon doa kawan² agar usaha kecil kami ini dipermudahkan. Moga Allah berkati perjalanan majlis ini. Jemput datang beramai-ramai.

Jazakallahu Khairan..2 comments:

  1. salam petang jumaat
    singgah ptg :)

    ReplyDelete
  2. semoga dipermudahkan :)


    **baru sempat blogwalking... sorry lama xjengukk..huhuhu

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear