+ dag dig dug +

June 11, 2012

William's Corner, Danau Kota

Terletak di Jalan Genting Klang dibelakang Hospital Columbia Asia dan KL Festival City. Disitulah terletaknya William's Corner ini. Dah lama baca di blog, twitter dan FB pasal kedai makan ni. Terkecur2 air liur Mak Jems nak pi merasainya.

Satu hari tanpa dirancang husband Mak Jems bawa pi makan kat situ. Kuikui. Oh gembira rasa dihati. Dah tahu yang portion makanan di sini agak besar. Dalam hati memang nak sangat try Nasi Goreng Ketam. Tapi apakan daya suamiku bukan penggemar seafood. Takkan nak share dengan Kakal? Kompemlah tak habis.


Jadi saya order ini : namanya Spaghetti Carbonara Meatballs or something like that. Pinggan dia adalah sebesar talam Mekdi tu atau kecik sikit je. Boleh makan 4 orang ok. Tapi I makan berdua je dgn Kakal habis 3/4 pinggan. Kehkeh. No need to worry,if not finish u can always tapau one. #ohmyenglish! Harga RM20.00.


Ini hubs punya menu. Grilled chicken with black pepper sauce. Tengoklah mashed potato gravy dia. Ohsemmmm. Tapi husband cakap biasa2 je. Aku rasa sedap je. Yang ini boleh share berdua. Harga RM15.00.


Last sekali, ini glass jumbo! Ribena lychee. Ini kat kedai mamak pun ado tapi gelas tak sebesar ni lah. Harga RM8.00.


Overall,memang sedap tapi kalau pergi ramai2 seronoklah sebab memang big portion! Next time mesti try Nasi Goreng Ketam.

Nyumsss~~

Last but not least, ini budak enjoy makan Spaghetti suap sendiri. Hehe.



Published with Blogger-droid v2.0.4



8 comments:

  1. DEAR...william ni memang best. i selalu mkn kt kelana jaya... berbaloi u byr mhal kt sini.... :)

    ReplyDelete
  2. bestnyeeeee... dah lama x makan kat William, selalu pergi yang dekat KJ tu... ah, craving!

    ReplyDelete
  3. Ala jauh nak p.. Sedih+jeles... Ekekkek

    ReplyDelete
  4. nyampah tol msuk sni,
    sakit hati nengok header dia asik bertukar2 je
    dh la lawa2, hahahhahahaha mkn hati makkkkk..

    ReplyDelete
  5. ok.dh terigin nak pergi Williams lah mcm nie. tggu gambo dr kite pulaks hehehehe

    ReplyDelete
  6. nape byk je hapdet psl pkcik william ni..dh mcm harus try je..ngee...

    tggu dpt lampu hijau dr papa lu laaa...asekkk mkn je kje kami cnne x boolaattt...hihihi

    ReplyDelete
  7. oh, sedapnya fie.. teringin la

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear