+ dag dig dug +

April 18, 2011

Happy Birthday Shahzlan & Raina!

hutang entry harus di bayar walaupun badan masih penat baru balik dari team buliding. eh bukan team building tapi Laughter Gym. hehe. seronok~

dapat jemputan meraikan birthday anak BFF saya Juju. diam tak diam dah 2 tahun dah umurnya. big boy sudah! seronok kali ini sebab kehadiran geng Divas adalah penuh! tahniah untuk diri sendiri *tepuk bahu kawan²*

*UPDATED : sorry, Diva kurang seorang masa ni. Lynda tak dapat hadir kerana ada majlis pertunangan sepupunya. Lynda, IM COWI!! hahahaha..

dapat tangkap birthday boy!
Happy birthday Shahzlan!

ibu & bapa divas. eceh.
Juju sedang berbadan dua berbaju & tudung hijau itu.
hari Ahad pula, bawa Kakal ukur jalan sampai ke Banting. kali ni nak meraikan Raina anak Nurul pula. terima kasih Nurul sebab sudi jemput Fie. walaupun sampai sesat barat la sebab tak pernah sampai Banting kan.

sampai pun dah lambat. birthday girl dengan mama dia pun dah kepenatan layan tetamu. tak sempat borak panjang dengan Fad Ibu Imaan, Dayu Mama Cha, Jue Ibu Alif & Azie Mama Mya. ada juga a few bloggers yang saya tak perasan. huhu my bad. lain kali kena terjah semua blog² dulu sebelum pergi apa² event. 

thanks Nurul sudi jemput Fie. *_________*


dah ada anak beginilah. sibuk pergi birthday party pula. masa belum kahwin sibuk pergi kenduri kahwin. hehe. tapi saya suka walau ke ceruk mana sekali pun saya cuba datang. eceh. 

weekend lepas sibuk dengan Cukur Jambul Aydin Qalif. next entry baru update. tuntutan kerja sangat lah banyak sampai pen, pensil pun tak nampak dah atas meja.

selamat bekerja u olls!



Gambar wajib ada sebagai bukti kehadiran. Eceh.

Auw. Comel nya Raina kiss Auntie. Kakal cemburu ke?

9 comments:

  1. nnt ada n3 team building tak?
    nak tgk!!

    ReplyDelete
  2. kakal pandang mcm tak puas hati je tu...

    ReplyDelete
  3. wooo dh 2 tahun ye umo ank kak juju..lps ni dpt adek la plak..

    Kakal cam mawah je tu..ke nk kne iyum jugak..nape iyum ibu iyum la kakal yg encem ni haaa...

    ReplyDelete
  4. tarik balik kata-kata ko fie!

    ReplyDelete
  5. auntie pia : hahaha die marah cium Ibu dia.

    ReplyDelete
  6. lynda : ampun ampun.. hahaha

    ReplyDelete
  7. kakal nmpk tembam dalam gambar ni
    geram geram !!

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear