+ dag dig dug +

November 23, 2010

Majlis Cukur Jambul Ariff Haikal

selesai sudah lah misi ibu & abi untuk majlis cukur jambul baby kecik ibu ni. kenduri kecil-kecilan sahaja. jemputan pun sedara-mara dan sahabat terdekat. aqiqah dah selamat buat sebelum ini.

Alhamdulillah, semuanya berjalan lancar. walaupun ada lah sedikit kekalutan melibatkan buai yang tak kesampaian! takpe, kami redha. bukan rezeki kakal nak naik buai.

layan gambar. mari!

cubaan menangkap kamera dari pak ngah!

ketawa dengan siapa tu kakal?

ibu tukang bagi gift, abi dah berpeluh.

atok aji kesayangan kakal


Nanny Midah Kukis kesayangan kakal juga

antara sedara yang meramaikan majlis

Alhamdulillah kakal tak meragam sangat. sebelum start cukur masa tengah marhaban tu, bagi dia susu then dia tertidur. abang Afiq Harris pon tertidur atas pangku atok aji. takda pula snap gambar dia masa tu. banyak juga gambar yang tak sempat snap. dah nama forografer tidak berbayar. maka redha sajalah gambar apa yang ada. ini ada pun dah bersyukur dah ibu. hehe.

ada lagi satu misi minggu ni. tapi misi ni tak berapa nak sibuk sangat sebab banyak sangat tangan dah handle. jadi ibu hanya sit back and relax. redha saja lah nanti. redha lagi.

word of the day ... redha..

dan tetamu kecik pada hari itu..

abang Aaron Ridzqy yang comel

hehehe..muka sayu je dia

thanks to kawan² yang hadir hari tu, sorry sangat tak dapat nak snap gambar sama². thanks datang ye u olls! mmuaahhh mmuahhh..



12 comments:

  1. yelaa ibu..redha sajalah..mummy dah terbiasa dgn redha tu.. :)

    ReplyDelete
  2. mane gamba ktrg ni!!!! ni nk marah ni.. hahaha. btw, kakal ke shahruddin ni?? ;p.

    ReplyDelete
  3. comelnyer panggil kakal..
    salam perkenalan...kiter share link eh..

    ReplyDelete
  4. sangratoo mummy:alah bisa tegal biasa kan. eh betul ke? haha

    ReplyDelete
  5. azne harap maap. korg sgt sibuk gosip kan xdelah gambo. eh ini cucu shahruddin. hehe

    ReplyDelete
  6. ayu:tq..salam kenal juga..mari mari..

    ReplyDelete
  7. salam kenal.. cutenyer budak tu...

    ReplyDelete
  8. chomellnye kakal senyum ye..nape muke abg aoron tu??ade yg buli ke?/cam frust semacam je..

    ReplyDelete
  9. kak ena: terima kasih auntie gebus

    ReplyDelete
  10. sumpit:tq. budak itu adalah baby saya. hehe. eh dan juga anak buah saya.

    ReplyDelete
  11. pia:muka je masam tapi hati dia gembira dapat main² tu. hehe

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear