+ dag dig dug +

August 12, 2015

Planner Addicted!

Assalamualaikum,


I am currently addicted to these. Not that ‘creative’ type of person actually but I like cute & pretty things. Follow #planneraddictmalaysia, #MYplannerbabes, #planneraddict or #websterpagesplanner surely you fall in love with it too. Hikhik.

Husband got me a Webterpages Color Crush Planner for my birthday. Which, I actually mintak from him (sengaja). Dah orang tanya nak apa, kita mintak ajelah. Instead of bags, shoes, vacation I insist to have this planner as a present. Thank you so much.

Mula-mula agak bercelaru jugak, will I make full use of this planner atau dia akan terbiar sepi (hangat-hangat chicken shit) sahaja? Tapi husband dah warning kena make use of it. And dia remind juga jangan ralit sangat. Benda ni untuk isi masa lapang aje jangan taksub. Hoh, baiklah. So far ok masih penuh berisi planner itu. Kadang-kadang Ariff Haikal pun tolong remind Ibu. Tak buat planner ke harini? HAHAHA.

So apa saya buat dengan planner ini? Basically, banyak reminder and notes on 'The Mikaels Project' punya event, menu apa nak masak, event apa ada on weekend. List of things to do, to buy or to blog about. Kadang kosong aje tapi I loved to decorate it kasi nampak ceria.






Basically these are the things you need to decorate a planner page. But you are creative enough, apa-apa benda pun boleh dijadikan bahan. Tapi benda-benda comel begini is hard to resist. HEHE, alasan.

washi tapes
stickers
journal cards
stamps

washi tapes, stickers, journal cards

clear stamps

A photo posted by Fie Shah (@sookaplanner) on

A photo posted by Fie Shah (@sookaplanner) on
More pictures kat instagram khas untuk hobi baru saya ni @sookaplanner. HEHEHE.



8 comments:

  1. omg jumpa geng. ehehe. started with planner addict end of April. Planner changes my life! And now started journaling pulak. Nice to meet you. Following here and hoping pen and paper content from you...

    ReplyDelete
  2. aku suka jugak planner..dulu heheh..skrg semua dlm note2 saja hehe

    ReplyDelete
  3. menarik niii.. kak ena dah lama idam kamera tu dik non. ermmm tak dapat2 gak lg

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear