+ dag dig dug +

August 16, 2012

Salam Aidilfitri Daripada KAMI

Assalamualaikum,

Semoga masih sihat dan segar semua meneruskan baki² Ramadhan. 

Kami sekeluarga dengan ini mengucapkan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI MAAF ZAHIR DAN BATIN kepada semua yang singgah di blog ini (bajet ramai readers sangat kau ni). 

Selamat pulang ke kampung halaman, sure ramai dah tak sabar nak bercuti termasuklah orang yang beraya di Kay Ell oh KAY ELL macam saya. MUAHAHAHA. Berhati-hati di jalan raya, jangan main mercun ye adik². Malam raya nanti siapa main mercun dekat Gombak siaplah dia! Bising tau!

Dengan itu, mohon ampun maaf andai ada penulisan yang mengguris hati dan perasaan kalian.



credit to Rashdi Amin / Peveyhack.com


edited : Mohon maaf juga bagi pihak Geng Divas untuk sesiapa yang pernah kami sakiti (macam geng gagak hitam lah bajet samseng)


7 jahanam!



8 comments:

  1. cerianye gamba tu. nice! slmt hr raya jgk fie ;)

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri buat kak fie sekeluarga juga. jemput dtg ke rumah sue ye. x jauh pun kita. tp sue pun x sampai2 lg ke rumah kak fie. hehehe(ek eh..ibu terlbh suka la pulak dlm gambar tu. nice la gambar tu kak fie. suka je tgk. hehehe)

    ReplyDelete
  3. kenapa aku mcm tumbuk pp?tapi nampak kiut juge..hohohohoh~

    ReplyDelete
  4. Selamat hari raya aidilfitri.

    ReplyDelete
  5. selamat hari raya..nice photoshoot :)

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya sis..maaf zahir dan batin :)

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya aidilfitri nok...

    maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete

welcome to preggieland dear